Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими українцями під час війни проти росії

2022-2023 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

ПОЛОЖЕННЯ про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освітив НВК селища Нове

Алгоритм дій щодо вдосконалення освітнього процесу і інформаційної підтримки учасників освітнього процесу під час дистанційного навчання

Режим роботи НВК під час дистанційного навчання

1. Організація освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання. Режим роботи на дистанційному форматі передбачає синхронну та/або асинхронну взаємодію вчителя та учнів під час занять.У синхронному режимі вчитель та учні одночасно перебувають в електронному освітньому середовищі або спілкуються за допомогою засобів аудіо-, відеоконференції.Відповідно до нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який діє з 1 січня 2021 року, передбачаються вимоги до організації роботи з технічними засобами навчання, зокрема комп’ютерами, планшетами, іншими гаджетами.

Час роботи з технічними засобами навчання:
  • для учнів 1 класу – не більше 10 хвилин;
  • для учнів 2-4 класів – не більше 15 хвилин;
  • для учнів 5-7 класів – не більше 20 хвилин;
  • для учнів 8-9 класів – 20-25 хвилин;
  • для учнів 10-11 (12) класів на 1-й годині занять – до 30 хвилин, на 2-й годині занять – 20 хвилин;
  • при здвоєних навчальних заняттях для учнів 10-11 (12) класів – не більше 25-30 хвилин на першому навчальному занятті та не більше 15-20 хвилин на другому навчальному занятті.

1. Отже, тривалість навчальних занять, визначена Законом “Про повну загальну середню освіту", зберігається: 35 хвилин для 1 класу, 40 хвилин для 2-4 класів, 45 хвилин для 5-12 класів. Обмежується лише час безперервної роботи з комп’ютером для уникнення ризиків для здоров’я.Цей час вчитель може використовувати для синхронної взаємодії (онлайн) – для пояснення або загального огляду матеріалу навчального заняття, практичного закріплення вивченого, застосування інтерактивних прийомів навчання, перевірки результатів навчання тощо.Решту часу навчального заняття – 25 хвилин – вчитель організовує роботу в асинхронному режимі, тобто офлайн, без комп’ютера. Учні можуть виконувати вправи у робочому зошиті, працювати з текстом і завданнями у підручнику, виконувати творчі завдання тощо. Також наприкінці заняття вчитель може повернутися до режиму відеоконференції (для обговорення виконаних завдань, рефлексії, роботи з електронною освітньою платформою тощо).Санітарний регламент передбачає, що під час роботи з технічними засобами навчання обов’язковим є проведення вправ з рухової активності та гімнастики для очей.

2. Для учнів, які не мають технічних можливостей для дистанційного навчання, навчальні заняття організовуються наступним чином:- через Viber- через особисту доставку завдань та організацію їх перевірки

3. З учнями, що перебувають на індивідуальній формі навчання, спосіб навчання узгоджується з батьками.

/Files/images/2022_2023/veresen/trivalist_online.jpg

Шановні учні та батьки! Звертаємо вашу увагу, що проведення вчителями уроків в асинхронному режимі з предметів відбувається відповідно до розкладу занять на платформі Classroom. ( ІНСТРУКЦІЯ ЯК ПІДКЛЮЧИТИСЯ ДО ПЛАТФОРМИ CLASSROOM )

В асинхронному режимі уроки будуть проводитися за затвердженим розкладом з дотриманням Санітарних норм під час дистанційного навчання.

Шановні учні!

Для навчання в Google Classroom використовуйте шкільний гугл- аккаунт, який видав вам класний керівник.

НАКАЗ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

/Files/images/2022_2023/veresen/1.jpg

1 клас (кл.керівник Ганна Бурлачко)

2 клас ( кл.керівник Олена ІСАКОВА)

3 клас ( кл.керівник Тетяна ТИТАРЕНКО)

4 клас ( кл.керівник Оксана ПОГРЕБНЯК)

5 клас ( кл.керівник Ольга ПИЛИПЕНКО)

6 клас ( кл.керівник Юлія ЦИБУЛЯ)

7 клас ( кл.керівник Надія ОРЛОВА)

8 клас (кл.керівник Світлана ОЛЕКСЕНКО )

9 клас ( кл.керівникКатерина ФЕДОРЦОВА)

10 клас ( кл.керівник Зінаїда ГАЙДУКОВА)

11 клас (кл.керівник Тетяна КУРИЛЬЧЕНКО)

/Files/images/2022_2023/veresen/2.png

/Files/images/FB_IMG_1661146504228.jpg

АЛГОРИТМ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ НВК СЕЛИЩА НОВЕ У ВИПАДКУ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ТА ІНТЕРНЕТУ.

Кiлькiсть переглядiв: 507

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.