День пам’яті загиблих захисників України

Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

Цей День пам’яті держава започаткувала в 2019 році. Саме 29 серпня, бо з цією датою пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом у 2014 році. Тоді російське керівництво – традиційно для себе – порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник.

За даними Книги пам’яті полеглих за Україну, з 2014-го, станом на 1 грудня 2021 року загинули 4490 українських воїнів.Повномасштабне вторгнення Росії 24 лютого 2022-го відкрило нову сторінку героїзму, стійкості та, на жаль, втрат. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що з моменту повномасштабного нападу на серпень 2022 року

«у війні проти російських загарбників загинули майже 9 тисяч українських героїв».

Цього року, поки триває війна до перемоги, ми не можемо ані знати точну кількість, ані назвати всіх поіменно, ані розповісти всі історії. Але ми впевнені, що українське суспільство докладе всіх зусиль, щоб наші загиблі герої були в нашій пам’яті не абстрактною цифрою. Щоб вони отримали максимальну шану, якої тільки заслуговують ті, хто віддав життя за свою країну. Щоб наша пам’ять про них була живою.

Наприкінці травня 2022 рокуВерховна Рада України ухвалила рішення про створенняНаціональноговійськовогомеморіальногокладовища, на якому з почестями ховатимуть загиблих (померлих) захисників і захисниць. Це – світова практика вшанування воїнів, які віддали життя за свою країну. Такі кладовища є в США, Канаді, Франції, Польщі та інших країнах. А за рік до цього, в липні 2021-го, на державному рівні був прийнятий військовий поховальний ритуал. Знову ж таки, щоб у момент поховання віддати належні почесті загиблому (померлому) захисникові чи захисниці, щоб всі розуміли, що ховають не пересічну людину, а того / ту, завдяки кому існує держава Україна.

Після перемоги ми віднайдемо свої традиції пам’яті про загиблих воїнів. Ми вже називаємо і продовжимо називати на їхню честь вулиці. У нас уже є місця пам’яті та меморіальні дошки у публічному просторі. Але після остаточної перемоги в країні повинні постати особливі місця, з проникливою архітектурою і людяними меморіальним практиками, які свідчитимуть, що ми шануємо і дякуємо.

Пам’ятаємо і будемо пам’ятати.


З Днем Незалежності України!


/Files/images/зображення_viber_2023-07-19_10-09-26-481.jpg

Поради "Як організувати режим дитини під час канікул"

Під час літніх канікул діти мають багато вільного часу і не обтяжені, на їхню думку, більшістю обов'язків школяра. Проте батькам важливо правильно організувати цей час і наповнити його корисностями — інакше стан дитини може погіршитися. Зʼясовуємо разом із психологами ГО «Підтримай дитину», які негативні наслідки може мати відсутність режиму і як цьому запобігти.

Серед найпоширеніших проблем відзначаємо:

· погіршення якості сну;

· виникнення проблем харчової поведінки (голодування, переїдання, порушення функціонування ШКТ тощо);

· зниження (у деяких випадках погіршення) мозкової активності (уваги, пам'яті, мислення тощо);

· розвиток ігрової залежності (постійне перебування у телефоні, за комп'ютером);

· погіршення навичок комунікації через обмеженість соціальних контактів.

Щоб цього уникнути, разом з дитиною виконайте низку простих кроків, що сприятимуть її комплексному розвитку, а у вільний від школи період ще й зроблять щасливою:

1. Разом організуйте режим дня, якого дитина має дотримуватися протягом літніх канікул. Нехай цей розклад не дуже відрізняється від звичного під час шкільного навчання. Дитина має прокидатися вранці, а не пообіді. Пропишіть орієнтовний графік харчування на день, що міститиме основні прийоми їжі. Обов'язково домовтеся про ранкову гімнастику та щоденні прогулянки на свіжому повітрі.

2. Оформіть ваші домовленості із дитиною як нагадування — просто і зрозуміло. Створіть разом яскравий плакат з основними пунктами. Для старших дітей чудово підійде щоденник або планер, у якому вони фіксуватимуть справи на день.

3. Наповніть канікули постійними активностями. Відвідайте з дитиною декілька занять різних гуртків (малювання, танці, конструювання тощо), щоб вона сама обрала найцікавіше. Підтримайте вибір дитини. Можете запропонувати літній табір. Він буває різних форматів і спрямувань. Але не тисніть на дитину — її рішення має бути добровільним.

4. Заздалегідь домовтеся про обмеження у використанні гаджетів. Відведений час для гри за комп'ютером чи в телефоні має бути сталим.

5. Допоможіть дитині віднайти ціль, яку вона зможе досягти протягом літніх канікул. Наприклад: навчитися плавати, малювати у стилі реалізму, поліпшити техніку читання тощо.

6. Запропонуйте дитині години ненасильницького навчання. Доберіть разом цікаві книжки, розвивальні ігри, завдання, з якими можна закріпити шкільні знання та водночас весело провести час.

7. Визначте для дитини посильні домашні обов'язки. Це привчатиме її до підтримання чистоти, охайності, визначатиме її важливість та зону відповідальності в житті сім'ї.

8. Будьте прикладом для дитини. Якщо ви заборонятимете їй грати в телефоні, а самі постійно триматимете його у руках, дитина теж не дотримуватиметься цього правила. Домовтеся, що режим дня стосується всіх членів родини. Тоді і дитина наслідуватиме ваші дії, а в родині пануватиме взаєморозуміння і взаємопідтримка.

Діти легко захоплюються новими справами, швидко засвоюють і дотримуються правил, які самі встановили та з якими погодилися. Літні канікули мають минути під гаслом «Ще більше цікавого». Такий підхід допоможе дитині без особливих труднощів повернутися до навчального процесу і з готовністю здобувати нові знання.

Додаткові матеріали ви можете знайти в телеграм-каналі «Підтримай дитину».


/Files/images/зображення_viber_2023-07-14_10-35-42-632.png

З нагоди святкування Дня Державності України Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ініційовано проведення вікторини до зазначеного свята. До участі у вікторині запрошуються педагогічні працівники всіх категорій Донецької області, учнівська молодь закладів освіти всіх типів і форм власності Донецької області, батьківська громадськість.

Взяти участь у вікторині можна до 19 липня (включно) за покликанням wym-1689326275138


З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇЇ УКРАЇНИ


/Files/images/2022_2023/cherven/завантаження (2).jpg

Вітаємо Вас наші любі учні в

Літній освітній школі онлайн

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до онлайн консультацій з різних предметів, вікторин, віртуальних подорожей та психологічних хвилинок.

Бажаємо вам творчих успіхів!!!


ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

/Files/images/3682_card.jpg

Більше року триває повномасштабна війна в Україні, але українські діти продовжують отримувати навчатися і отримувати знання. Як і завжди, наприкінці навчального року для усіх школяриків пролунає останній дзвоник.
Щиро бажаємо всім учням літніх канікул під мирним небом України. Випускникам – відмінного старту на дорослому життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів та вихованців!

Шановні вступники 2023року!

/Files/images/2022_2023/зображення_viber_2023-05-23_22-32-13-778.jpg



Лиманський медичний фаховий коледж Донецького національного медичного університету запрошує вас відвідати Дні відкритих дверей, які відбудуться 13, 20, 27 травня та 3 червня об 11:00
Якщо ви бажаєте здобути фах медичного працівника, бо з дитинства мрієте з гордістю носити білий халат, щоденно допомагати пацієнтам долати хвороби, дбати про здоров’я маленьких та дорослих громадян України, вступайте до нашого коледжу.
Про майбутню професію фельдшера або медичної сестри,
освітньо-професійні програми навчання, етапи вступної кампанії пропонуємо дізнатися під час онлайн-зустрічі.

Заповнюйте анкету для реєстрації

https://forms.gle/siqtvGd8HJNq2ody7

Приєднуйтесь на конференцію за посиланням

/Files/images/2022_2023/1.jpg /Files/images/2022_2023/3_1.jpg


/Files/images/2022_2023/4.jpg

/Files/images/2022_2023/2.jpg


/Files/images/2022_2023/зображення_viber_2023-05-12_10-56-39-517.jpg







Шкільні весняні канікули у 2022-2023 навчальному році:

початок канікул –27 березня 2023 року;

закінчення канікул –2 квітня 2023 року.

Настав час відпочити від книг, зошитів, ручок і лінійок. Вітаємо з канікулами! Не дивлячись ні на що, бажаємо гарно провести цей час, зануритися в світ розваг і веселощів з головою, освіжити свої думки і вдосконалити свої ідеї, зустрітися з друзями і встигнути зробити те, що важливо для вас. Бережіть себе і своїх рідних!


ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ВЕСНЯНИХ КАНІКУЛ

Правила поведінки учням під час весняних канікул 2023


ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Вітаємо вас, шановні добровольці, з Днем вшанування вашої мужності та самовідданості! У цей день бажаємо вам сил і наснаги творити історію України й бути тими, хто принесе нашу Велику Перемогу над ворогом! Нехай щодня вас супроводжує Боже благословення. Залишайся такими ж відважними, мудрими, сильними і небайдужими.

Дякуємо за вашу відданість і віру в майбутнє України!


РІК НЕЗЛАМНОСТІ

Рік незламних людей, незламної силі волі і незламної країни.

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. 24 лютого змінило мирне життя кожного з нас. Тисячі мам з дітьми дізналися, що таке «рятуватися від війни» і наскільки важко вмістити ціле життя в одну валізу. Тисячі найкращих українців стали на захист нашої держави і боронять її у цю мить. Тисячі, з перших днів вторгнення, стали волонтерами і одночасно — надійним тилом для наших військових. Наші лікарі оперують під обстрілами, вчителі читають лекції з окопів та бомбосховищ, рятувальники першими долають наслідки ракетних атак, енергетики, попри все, несуть світло у наші домівки. А ще комунальники, пекарі, продавчині та водії... Це — МИ, Українці, які 24 лютого об’єдналися і показали світові, що таке потужна та смілива нація! Наші Збройні Сили України, захисники та захисниці — це більше, ніж Герої! Найхоробріші, найсміливіші, найвідданіші своїй країні і своєму народові воїни. Україна сьогодні об’єднує увесь цивілізований світ. Ми дізналися, що таке справжні брати, друзі та союзники. Знаємо, що таке підтримка та допомога. Такого об’єднання навколо боротьби проти абсолютного зла, за правду, справедливість та людські цінності світ не знав майже 80 років. Саме тому цей союз приречений на Перемогу! Кольори українського стягу знає увесь світ. Синьо-жовтий ховають від окупантів та першим дістають на деокупованих територіях. І ми обов’язково звільнимо всю територію України, кожне місто і кожний населений пункт, і піднімемо там наш символ свободи! І це буде найважливіше свято в історії нашої країни – День Премоги! Слава Україні! Героям Слава!


Святий вечір

Коли зоря зійде, Святвечір надійде! Просимо у Бога швидкої перемоги! Ісусе, молим нині, дай миру Україні! А вам ми бажаєм, хай Бог благословляє!

/Files/images/photo_2023-01-07_03-58-04.jpg /Files/images/photo_2023-01-07_03-57-55.jpg /Files/images/photo_2023-01-07_03-58-08.jpg /Files/images/photo_2023-01-07_03-58-24.jpg


Проведення онлайн компенсаторних консультацій/занять з навчальних предметів

Шановні батьки та здобувачі освіти !

НВК селища Нове (витяг з протоколу засідання педагогічної ради) організовано проведення онлайн компенсаторних консультацій/занять з навчальних предметів, під час яких вчителі надають можливість здобувачам освіти надолужити пропущений матеріал та, у разі необхідності, скоригувати семестрову оцінку. Графіки занять створені окремо:

для учнів 1 класів за посиланням,

для учнів 2 класів за посиланням,

для учнів 3 класів за посиланням,

для учнів 4 класів за посиланням,

для учнів 5 класів за посиланням,

для учнів 6 класів за посиланням,

для учнів 7 класів за посиланням,

для учнів 8 класів за посиланням,

для учнів 9 класів за посиланням,

для учнів 10 класів за посиланням,

для учнів 11 класів за посиланням,

Також оновлений графік консультацій з підготовки до НМТ (ЗНО) 2023 року для учнів 11 класу за посиланням


/Files/images/1545162544_5c17ac12509d7304679261.png

Святий Миколаю,не хочу дарунків. Я зовсім не хочу того що колись. Отих загадкових, красивих пакунків. Я хочу щоб мрії про інше збулись. Закрий наше небо своїми руками,щоб вражі ракети не падали знов. Щоб син повернувся скоріше до мами, щоб тут в Україні розквітала любов! Лікуй наші рани,бо їх не злічити. В окопи холодні неси теплоту, і дай нам терпіння усе пережити. Спини якщо можна,цю кляту війну! Прийди до малят, що лишились без мами,й до тих чий татусь не вернувся з війни. Візьми їх в обійми своїми руками, щоб дотик батьківський відчули вони! Святий Миколаю,не хочу дарунків. В нас інші бажання в ці темні часи. Ти замість отих загадкових пакунків, нам миру в торбині своїй принеси!


ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ


З ДНЕМ ЗСУ


Свічка - пам'ять

Події тих років назавжди залишаться темною плямою історії нашої держави. Вони ніколи не зможуть канути в небуття, адже за масштабом, жорстокістю, цинізмом і організованістю з боку влади та наслідками для майбутніх поколінь він не має аналогів в історії людства. Саме тому уся країна вшановує пам’ять жертв голодомору та політичних репресій, життя яких були забрані «не тому що вони були селянами, а тому що вони були УКРАЇНЦЯМИ!»


ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

День Гідності та Свободи — нагадування про ту ціну, яку українці заплатили, коли відстоювали на Майдані своє право на чесні вибори та інтеграцію у Європейський Союз.

Відеолист Захисникам України

«Дорогі наші захисники і захисниці України! Ми вдячні вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’я та життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Ви робите все можливе, щоб ми мали змогу жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.

Ми дякуємо вам за те, що ви захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.

Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України.

Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою».


СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА 2022



Настає новий навчальний рік. Він буде нелегким, але ми обов’язково впораємось! Адже попереду чекають нові знання, успіх і везіння.

У цьому році наша шкільна родина поповнилася новими вчителями і учнями, отже стала ще сильнішою і міцнішою. Раді вітати Вас у нашому колі і нехай день знань надихне на нові досягнення, дасть тверду опору для подальших життєвих перспектив!


день незалежності україни!

Цьогоріч Україна відзначає 31-у річницю від Дня проголошення незалежності.З нагоди відзначення свята, учні нашого НВК відвідали віртуальну екскурсію визначними місцями України, взяли участь у онлайн квізі до Дня незалежності України «Доброго вечора, ми з України», запустили шкільний фотофлешмоб «З Україною в серці».

/Files/images/serpen_2022/Фото1.jpg /Files/images/serpen_2022/Фото 3.jpg

/Files/images/serpen_2022/Фото 2.jpg

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас –випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого села, міста та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети.

Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років. Лише одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Зі святом! Слава Україні!

/Files/images/serpen_2022/Фото 4.jpg


День прапора

Від щирого серця вітаємо з Днем Державного Прапора! Сьогодні в національний двоколор пофарбовані мости, будівлі, архітектурні пам’ятки.

За роки незалежності України український прапор став насправді патріотичним символом.

Тож нехай він і надалі буде символом віри кожного українця у перемогу з агресором, а для воїнів слугує оберегом.

Бажаємо усім нам мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя, спокою у сім’ях та міцного здоров’я.

Слава Україні!

/Files/images/serpen_2022/фото 5.jpg


28 липня - День Української Державності

28 липня Україна щорічно відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

Віртуальна виставка "Українці - нація героїв"


останній дзвоник 2022

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Цього року свято буде справді незабутнім!
Ви знаєте, все так не звично! Тихе шкільне подвір’я, порожні коридори, класи. Ще діти так ніколи не просилися до школи, а вчителі не мріяли опинитися на роботі в класі зі своїми учнями.
Війна в Україні змусила нас привчитися до нових реалій, забравши найцінніше в нашому житті – живе спілкування, зустрічі, прогулянки. І тому 2021-2022 навчальний рік закінчуємо дистанційно. Але ми впевнені, що війна мине, ми обов’язково переможемо, знову повернемося до своїх домівок, любих учнів, до школи.

Останній дзвоник 2022 НВК селища Нове

/Files/images/zno/I-Mizhnarodna-naukovo-praktychna-konferentsiya-EA-2003-1.png

Міністерство освіти і науки затвердило Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році. Нагадуємо, що через воєнні дії в Україні цьогоріч скасовано проведення традиційних вступних випробувань до закладів вищої освіти, відповідно втратив чинність наказ, що регламентував проведення ЗНО .

НМТ– комп’ютерний онлайн-тест, що складатиметьсяз трьох блоків: українська мова, математика та історія України. Тест міститиме по 20 завдань з кожного блоку, виконати які потрібно за120 хвилин. Докладніше про зміст блоків НМТ–тут.

/Files/images/zno/1.png


/Files/images/zno/2.png

/Files/images/zno/3.png

/Files/images/zno/4.png

/Files/images/zno/5.png

Український центр оцінювання якості освіти підготував демонстраційний варіант НМТ, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Також пропонуємо учасникам потренуватися виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

Зазначимо, що після завершення виконання всіх завдань НМТ учасник отримає кількість тестових балів за кожний блок. Для конкурсного відбору будуть використовувати результати виконання кожного блоку, переведені у шкалу100–200 балів. Таблиці переведення тестових балів у шкалу 100–200подано у додатку 6 до Порядку. Так, аби отримати 100 балів, достатньо набрати хоча б по одному тестовому балу за виконання кожного блоку. Максимальна кількість балів за кожний блок (по 35зукраїнської мови та історії України, 30 з математики) відповідатиме 200 балам за шкалою 100–200. Отже, одразу після тестування учасник знатиме не тільки кількість набраних ним тестових балів, але й зорієнтується в тому, якими є його результати для вступу.

/Files/images/zno/NMT31-711x400.png

До результатів кожного блоку НМТ буде застосовано ваговий коефіцієнт відповідно до спеціальності, на яку абітурієнт вступає. Для вступу на інженерні спеціальності більшої ваги набуватиме результат з математики, на гуманітарні – з історії України. Вагові коефіцієнти оцінок із предметів національного мультипредметного тесту наведено в додатку 4 до Порядку. Фактично вступник може краще спланувати стратегію виконання завдань, адже заздалегідь оприлюднені коефіцієнти дають змогу визначити, результати якого блоку є визначальними для вступу на ту чи ту спеціальність.

Тестування не можна буде пройти вдома, адже воно відбуватиметься в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах(приміщеннях шкіл, університетів), створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також у деяких країнах Європи. Перелік країн і міст, де можна буде пройти НМТ, невдовзі з’явиться на нашому сайті.

Передбачено проведення трьох сесій НМТ: основної– друга половина липня, серпень, додаткової– серпень, спеціальної – вересень. Переважна більшість учасників НМТ братиме участь в основній сесії тестування, а ті, хто не матимуть змоги прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної. Найближчим часом графік проведення НМТ буде затверджено і оприлюднено на нашому сайті.

Важливо, що в травні потенційні учасники НМТ мають підтвердити своє бажання складати тест і повідомити про те, де саме вони його планують проходити.

/Files/images/zno/NMT_2022_zagalna-informatsiya-3-711x400.png

Національний мультипредметний тест: година запитань до Тетяни Вакуленко


УВАГА!

Шановні учні та батьки!

З 28 березня 2022 року в НВК селища Нове відновлюється навчання в дистанційному форматі.(Наказ)


Увага!

з 14 березня по 25 березня в НВК подовжено канікули!

/Files/images/12_jovtnya/62276d7c1bfcd730086892.png

Сергій Шкартлет повідомив щодо дпа та зно у 2022 році

/Files/images/111/621cf89801397935054815.jpg

ЗВІЛЬНЕНО ВІД ДПА УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ТА БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ У 2021/2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

/Files/images/111/621d104ac8867812471713.jpg

Реєстрація учасників ЗНО-2022 триватиме до 9 квітня.

Увага!

з 28 лютого 2022 по 11 березня 2022 року в НВК весняні канікули!

З 28 лютого 2022 року тимчасово призупинено освітній процес у дошкільному відділенні

/Files/images/111/274224217_314076477417109_8214061792365973055_n.jpg

/Files/images/111/зображення_viber_2022-02-24_06-46-43-297.jpg

/Files/images/111/Пам\'ятка.png

/Files/images/111/Пам\'ятка 1.png

ШАНОВНІ УЧНІ ТА БАТЬКИ! ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, ЩО З 24.02.2022 РОКУ УЧНІ 1-11 КЛАСІВ ПЕРЕВОДЯТЬСЯ НА ДИСТАНЦІЙНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ. ПРОВЕДЕННЯ ВЧИТЕЛЯМИ ОНЛАЙН ТА ОФЛАЙН УРОКІВ З ПРЕДМЕТІВ ВІДБУВАЄТЬСЯ ВІДПОВІДНО ДО РОЗКЛАДУ ЗАНЯТЬ НА ПЛАТФОРМІ CLASSROOM.

ШАНОВНІ УЧНІ ТА БАТЬКИ! ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, ЩО З 21.02.2022 року відновлюється освітній процес в очному режимі!

Як діяти, якщо почув сигнал тривоги

Як діяти, якщо почув сигнал тривоги

Шановні учні та батьки! Звертаємо вашу увагу, що з 07.02.2022 року учні 2-11 класів переводяться на дистанційну форму навчання. Проведення вчителями онлайн та офлайн уроків з предметів відбувається відповідно до розкладу занять на платформі Classroom.

Для учнів 1 класу з 07 лютого по 11 лютого - додаткові тижневі канікули.

Сьогодні, 01 лютого 2022 року, розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО.

Для всіх охочих зареєструватися для участі в ЗНО Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію, з якої можна дізнатися про те, на що варто зважати до, а також під час реєстрації:

Як зареєструватися для участі в ЗНО-2022 Як діяти, якщо почув сигнал тривоги

Шановні учні та батьки! З 01.02.2022 по 04.02.2022 року (включно) в НВК селища Нове подовжено призупинення освітнього процесу.

Шановні учні та батьки! Звертаємо вашу увагу, що з 24.01.2022 року учні 1, 5, 8, 9 та 10 класів переводяться на дистанційну форму навчання. Проведення вчителями онлайн та офлайн уроків з предметів відбувається відповідно до розкладу занять на платформі Classroom.

Розклад занять тут

/Files/images/6_grudnya/1546634792_777.jpg

/Files/images/6_grudnya/uvaga.png

Реєстрація на ПРОБНЕ ЗНО 2022 р.

Все про ЗНО - 2022 можна дізнатися тут

Шановні випускники та батьки випускників НВК селища Нове

Донецьким регіональним центром оцінювання якості освіти розміщено на youtube каналі ДРЦОЯО серію відеороликів:
«Особливості ЗНО 2022 року»
«Особливості Пробного ЗНО – 2022»
«Особливості ЗНО з української мови і літератури та української мови» «Особливості ЗНО з математики».

Український центр оцінювання якості освіти підготував "Поради батькам "https://testportal.gov.ua/porady-batkam/

зно - 2022

/Files/images/12_jovtnya/zno2022.png

Ранкова руханка в рамках всеукраїнського заходу «Рух – це здорово!» до міжнародного дня захисту дітей

Щоранкова руханка "Рух - це здорово!"

Учні НВК селища Нове з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги у Другій світовій війні долучилися до акції «Маки пам’яті».

Флешмоб Ніколи Знову НВК селища Нове

/Files/images/1/1/до_267.png /Files/images/1/1/Додаток_до_267.jpg

Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива.

Стартувала інформаційна кампанія Державної служби якості освіти про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи «Система забезпечення якості освіти», яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).

Метою інформаційної кампанії є інформування батьків, учнів, директорів шкіл, вчителів, а також громади про те, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і як кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим.

«Спільні злагоджені дії – запорука вдосконалення якості освіти. На інформаційному ресурсі про якісну школу керівники шкіл, вчителі, батьки, громади зможуть отримати більше інформації як вони конкретно можуть долучитись до розвитку закладу», – зазначила тимчасово виконуюча обов'язки начальника управління Державної служби якості освіти у Донецькій області Тетяна Ремпель.

Також, межах інформаційної кампанії Державною службою якості освіти створено інформаційний ресурс та анімовані відеоролики про те, що таке якісна школа та система забезпечення якості освіти, впровадженням якої займається Служба.

Забезпечення поліпшення якості освітньої діяльності може бути реалізоване через процедури самооцінювання або проходження інституційного аудиту – нової процедури зовнішнього оцінювання роботи школи, під час якого незалежні експерти оцінюють освітні та управлінські процеси. На інформаційному ресурсі, презентованому в рамках кампанії, розповідається про ці два процеси, інструменти, які використовуються, та який результат може отримати школа.

Також на сайті про якісну школу Служба пропонує батькам низку прикладів, як вони можуть долучитись до покращення якості освіти у школі та допомогти директору розвивати школу.

З інформаційним ресурсом, створеним в межах кампанії про якісну школу, можна ознайомитись за адресою qualityeducation.org.ua, а ролики розміщені на ютуб-каналі Служби.


/Files/images/2105/33333333.png

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!

/Files/images/2105/ост. двоник.png

/Files/images/2105/9.png

/Files/images/1604/школа.png

#СУМУЮ_ЗА_ШКОЛОЮ_2020

/Files/images/1604/РОТРРР.png

/Files/images/1604/!!!!!!.png

/Files/images/смайлик.jpg

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

У зв'язку з введенням карантину та введення обмежень на проведення масових заходів прийом громадян перенесено в дистанційний режим.
Ви можете отримати відповіді на всі запитання у дистанційному режимі, звернувшись за контактним телефоном (062)61-31-4-38 до чергового адміністратора або через

Скриньку адміністрації

з 09:00 до 12:00

/Files/images/дистанційна освіта.jpg

Дистанційне навчання

/Files/images/1/e7752126be8d1c280006f011dc72d389.jpg

Інформація щодо запобігання короновірусу

/Files/images/1583249802-1506.png

/Files/images/1/Batkam_1_2019-2020_tit.jpg

/Files/images/Безымянный.png

Національна "гаряча лінія" з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0800-500-335 або 116-123 (короткий номер з мобільного)

Національна "гаряча лінія" 0800 - 500- 225 або 116 - 111 (для дзвінків з мобільного)
Заступник директора з навчально - виховної роботи Яхно Вікторія Миколаївна +380-99-07-90-308

Виховувати – значить готувати до життя


школа починала свою історію ще в 1937 році. В 1973 році перейшла в нове двоповерхове приміщення. 1 вересня 2011 року загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів одержала статус навчально-виховного комплексу с-ща Нове. заклад розрахований на 270 учнів та до 30 вихованців.

/Files/images/10119.jpg


Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотичної гра «Сокіл» («Джура»).

/Files/images/djura/вовки.jpg

/Files/images/logo.png

НАТО в Україні

/Files/images/100logo2.png

Питання? Відповідь!

рейтинг
відповіді
перегляди
рейтинг1
відповіді0
перегляди243
рейтинг0
відповіді1
перегляди265
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.